Kotipalvelu Kodinhoiva

Palveluehdot

Työaika

Palveluja voidaan tilata ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Veloitamme palveluista vain kokonaisia tunteja. Arkisin klo 16 jälkeen ja lauantaisin korotus tuntihintaan 50 %. Sunnuntaisin ja arkipyhisin korotus tuntihintaan 100 %.

Minimiveloitus

Kaksi tuntia. Usein toistuvassa työssä esim. koiran ulkoilutus joka arkipäivä voidaan tapauskohtaisesti joustaa minimiveloituksesta.

Arkipyhät

Jos palvelupäivä osuu arkipyhälle (esim. joulu, pääsiäinen, helatorstai), tai juhannus- tai jouluaatolle, jää palvelu siltä kerralta väliin ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas voi halutessaan kuitenkin tilata palvelun arkipyhälle, tai palvelupäivää voidaan siirtää mikäli aikataulumme sen mahdollistaa. Arkipyhien lisäveloitus on 100 %.

Välineet

Sopimussiivous suositellaan tehtäväksi asiakkaan välineillä. Näin ehkäistään allergeeneja siirtymästä asunnosta toiseen. Kotoa tulisi löytyä ainakin imuri ja wc-harja, mielellään myös moppi, ämpäri ja pesuaineita. Asiakas vastaa siitä, että aineet ja välineet ovat käytettävissä ja asianmukaisessa kunnossa. Siivous voidaan sopimuksen mukaan tehdä myös palveluntarjoajan välineillä.

Asiakkaan velvollisuudet

Asiakkaan tulee omilla toimillaan helpottaa palvelun asianmukaista toteutusta sekä huolehtia siitä että Kodinhoivalla on esteetön pääsy suorittamaan palveluja. Jos palvelun toteutus viivästyy tai estyy asiakkaasta johtuvasta syystä eikä asiasta ole sovittu viittä vuorokautta aiemmin, on Kodinhoivalla oikeus veloittaa tältä ajalta tuntiveloitushinnan mukainen korvaus täysinä tunteina.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä viimeistään viisi vuorokautta ennen sovittua työtä. Muussa tapauksessa palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa työstä sama hinta kuin sopimuksenmukaisesti toteutuneesta palvelusta. Jos perheessänne on helposti tarttuvia tauteja, tulee teidän peruuttaa palvelu. Näissä tapauksissa peruutus tulee tehdä viimeistään samana aamuna.

Myös Kodinhoivalla on velvollisuus ilmoittaa peruutukset viisi vuorokautta ennen sovittua työtä, ellei kyseessä ole sairastuminen tai muu ylitsepääsemätön este.

Matkakorvaukset

Tuusulan alueella emme peri matkakuluja. Muussa tapauksessa matkakulut sovitaan erikseen.

Laskutus

Palvelut laskutetaan kerran kuussa jälkikäteen. Maksuaikaa on 14 päivää. Maksukehoituksen lähettämisestä perimme 5 euron muistutusmaksun.

Reklamaatio

Jos palvelun laadussa on puutteita, tulee asiakkaan reklamoida asiasta meille mahdollisimman pian. Kodinhoiva suorittaa palvelun uudelleen erikseen sovittuna ajankohtana niiden puutteiden osalta, jotka asiakas on havainnut.

Sopimuksen irtisanominen

Kodinhoivalla ja asiakkaalla on kahden palvelukerran koeaika, jonka aikana kumpikin osapuoli voi irtisanoa sopimuksen ilman erillistä irtisanomisaikaa. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Hinnanmuutokset

Palveluiden hintojen muutoksista ilmoitamme kahta kuukautta aikaisemmin.

Vaitiolovelvollisuus

Työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia perheenne asioista. Vaitiolovelvollisuus on voimassa myös sopimuksen päätyttyä.

Vakuutus

Toiminnallamme on vastuuvakuutus.

Pidätämme oikeuden palveluehtojen muutoksiin.